T: 06-47240353

3 GANGEN DINER


Voorgerecht

Carpaccio Truffel
Dungesneden ossenhaas met Parmezaanse kaaskrullen, pijnboompitten en truffelmayonaise

Gamba's Al Ajillo
Op spaanse wijze bereide gamba’s in knoflook en olie

Salade Groen
Gemengde salade met veel groen en lekkers

Hoofdgerecht

Tournedos van het Land
Biologische Tournedos met gebakken champignons en truffeljus geserveerd met seizoensgroenten en huisgemaakte frieten

Gegrilde zalmfilet
Gegrilde zalmfilet op bananenblad geserveerd met seizoensgroenten en huisgemaakt frieten

Notencurry
Iets pittige notencurry in krokante taco geserveerd met rijst

Dessert

Lemon Cheese Cake
of
Crème brulee "Huisgemaakte klassieker’"


37 ½


4 GANGEN DINER


Voorgerecht

Carpaccio Truffel
Dungesneden ossenhaas met Parmezaanse kaaskrullen, pijnboompitten en truffelmayonaise

Tonijn Tataki
Op sesam dichtgeschroeide Tonijn Tataki met soya en wasabi

Salade Groen
Gemengde salade met veel groen en lekkers

Tussengerecht

Tomatensoep
Vegetarische huisgemaakte tomatensoep met verse basilicum

Vis soep met saffraan crème

Hoofdgerecht

Tournedos van het Land
Biologische Tournedos met gebakken champignons en truffeljus geserveerd met seizoensgroenten en huisgemaakte frieten

Dorade van de grill
Dorade in zijn geheel geserveerd met seizoensgroenten en huisgemaakte frieten

Truffelrisotto Portobello
Truffelrisotto met een portobello geitenkaas uit de oven VEGA

Dessert

Lemon Cheese cake
of
Aanrader! Mintbloem, chocolade bloem gevuld met mintijs


47 ½



WALKING DINER


Onze chefs bereiden live uw warme gerechten en presenteren deze op een luxe buffet. De voor- en nagerechten worden aan tafel uitgeserveerd.
DOEN! Walking Diner

Uitgeserveerde voorgerechten

Verse oester in de schelp
Diverse soorten dagverse sushi
Carpaccio met rucola, pesto, pijnboompitten en Parmezaanse kaaskrullen, geserveerd in een glas
Traditionele Spaanse Gazpacho

Buffetvorm met live BBQ & Wok

Ossenhaasspies van biologische weiderund
Pittige kalkoen merquez worstjes
Gamba’s al Ajilio (gepeld)
Gemarineerde karbonades
Pittige zalmfilet met citroengras in bananenblad
Roodbaarsfilet met limoenschijfjes olijfolie, peterselie
Grof gesneden seizoensgroenten, gemarineerd in olijfolie, thijm & knoflook van de
BBQ

Bijgerechten BBQ & Wok

Pomodori tomaat met buffelmozzarella, fijne rucola & olijfolie (Caprese)
Caesar salade met knoflookcroutons, Parmezaanse kaas & ansjovisdressing
Pastasalade op Griekse wijze met feta & olijven
Ovenvers Frans stokbrood
Geserveerd met 4 soorten sauzen : aioli, satésaus, kruidenboter & Zaanse mayonaise

Uitgeserveerde desserts

Chocolade lolly
Traditionele Italiaanse tiramisu
Soep van rood fruit met vanillesaus


47 ½

*Natuurlijk houden wij rekening met vegatarische en/of zwangere gasten. Graag vernemen wij vooraf of hier bij uw gezelschap sprake van is.


X

Reserveren